10+ χρόνια εμπειρίας
σε ειδήσεις

about us
Η Prime Applications δραστηριοποιείται στον τομέα της ενημέρωσης με τρία online brands, ενώ παράλληλα εκδίδει τον τουριστικό χάρτη της Αθήνας που διανέμεται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Ενημέρωση

Καμία είδηση δεν είναι ασήμαντη για τα δύο ειδησεογραφικά μέσα της Prime Applications. Μία αφοσιωμένη δημοσιογραφική ομάδα παρέχει στους αναγνώστες του Newsbeast.gr και News.gr αδιάκοπη ροή άρθρων που «αγκαλιάζουν» την επικαιρότητα, «κλείνουν το μάτι» στην ψυχαγωγία και «ανοίγουν το παράθυρο» σε Ελλάδα και κόσμο.

Newsbeast.gr  |  News.gr

Παιδί

Η μητρότητα δεν συνοδεύεται από εγχειρίδιο με οδηγίες χρήσης! Έχοντας γνώση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι γονείς, στο Baby.gr μαμάδες και μπαμπάδες θα βρουν χρήσιμες συμβουλές, επιστημονικά άρθρα, χιουμοριστικά βίντεο, συνταγές, κόλπα και προτάσεις αγοράς και διασκέδασης.

Baby.gr

Χάρτης Αθήνας

Με εκατομμύρια Έλληνες και ξένους επισκέπτες να βγαίνουν από τις πύλες του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», ο τουριστικός χάρτης GreekGuide αποτελεί το πρώτο βήμα κάθε ταξιδιώτη για να περπατήσει στους δρόμους της Αθήνας και να γνωρίσει το ιστορικό κέντρο της.

Greekguide