Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

GreekGuide Map

  • ΞΕΚΙΝΗΣΕ2014
  • ΔΙΑΝΟΜΗ1 εκ. χάρτες
  • ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ
    ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
    22,7 εκ.
Το ταξίδι ξεκινάει με έναν χάρτη

Το GreekGuide σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έχει δημιουργήσει τον πλέον καλαίσθητο και χρηστικό χάρτη της Αθήνας, που διατίθεται δωρεάν στα ελληνικά και στα αγγλικά. Απεικονίζοντας το ιστορικό κέντρο και τα αξιοθέατά του, αλλά και προσφέροντας χρήσιμες τουριστικές πληροφορίες, ο χάρτης αποτελεί την αφετηρία για κάθε επισκέπτη που θέλει να γνωρίσει την πόλη της Αθήνας.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να τον βρουν εύκολα σε ειδικές προθήκες που είναι στρατηγικά τοποθετημένες σε κεντρικά σημεία με μεγάλη κίνηση εντός του αεροδρομίου.

Γιατί να προβληθείτε στον χάρτη της Αθήνας
1
Ευελιξία

Ως ο μοναδικός χορηγός για το τιράζ που θα επιλέξετε, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε εσείς το χρονικό διάστημα έκδοσης του χάρτη για να έχετε τα μέγιστα οφέλη.

2
Προβολή χορηγού

Μεγάλοι και εντυπωσιακοί χώροι προβολής σας επιτρέπουν να αναδείξετε μοναδικά τα προϊόντα σας, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τη διαφημιστική συνύπαρξη με άλλες επιχειρήσεις.

3
Χρηστικότητα

Εκτός από την αμιγώς διαφημιστική προβολή, μπορείτε να αξιοποιήσετε τον χάρτη για παροχή πληροφοριών, όπως δίκτυο καταστημάτων, χρήσιμα tips, εκπτωτικούς κωδικούς κ.ά.

4
Κανάλι διανομής

Ως ο επίσημος χάρτης του αεροδρομίου "Ελ. Βενιζέλος", το έντυπο διανέμεται στο πλέον προνομιακό σημείο με πρόσβαση σε ένα πολύ σημαντικό τμήμα της τουριστικής κίνησης.

5
Αποκλειστικότητα

Κατά το διάστημα προβολής της επιχείρησής σας σε ένα χάρτη, δεν διανέμονται άλλες εκδόσεις χάρτη με ανταγωνιστικό χορηγικό περιεχόμενο.

6
Υψηλή αισθητική

H καλαισθησία του σχεδιασμού, η ποιότητα της εκτύπωσης και η χρηστικότητα του περιεχομένου καθιστούν τον χάρτη του GreekGuide ένα ξεχωριστό μέσο για την προβολή σας.

Αν επιθυμείτε την προβολή σας στον χάρτη της Αθήνας, επικοινωνήστε μαζί μας
Καλεστε μας

2111054500

Στειλτε e-mail

[email protected]